Thaise Yoga Massage

Bij Thaise Yoga Massage wordt yoga, massage, meditatie en acupressuur op een zeer doeltreffende wijze gecombineerd . Onze masseuse beweegt je lichaam in bepaalde rekkingen en strekkingen, die aan de yoga zijn ontleend. De massage wordt daarom ook wel eens gekscherend de ‘massage voor luie mensen’ genoemd, omdat je als gemasseerde zelf niets hoeft te doen tijdens de rek- en strekoefeningen.

Bel ons nu voor een afspraak: 06-28081588

Daarnaast word je tegelijkertijd gemasseerd tot bepaalde spanningen in de spieren verminderen of verdwijnen. Dit masseren van bepaalde energielijnen en drukpunten in het lichaam wordt acupressuur genoemd en is afkomstig uit de Chinese geneeskunde. Het zorgt voor het versterken, het behoud en het vrij laten stromen van energie.

Thai massage waalre

Het doel hiervan is om blokkades op te heffen. Hierdoor gaat de energie weer beter doorstromen en zorgt voor een betere doorbloeding. Lichaam en geest komen met elkaar in harmonie en dit zorgt voor een vorm van mindfulness, een sociaal welbevinden. Ook zorgt de Thaise Yogamassage voor een betere werking van het immuunsysteem, heeft het een reinigende werking en het verhoogt de weerstand. Het vermindert depressieve gevoelens en stress. Deze massage kan zowel lichamelijke als psychische klachten voorkomen en verhelpen. Chronische vermoeidheid, rug- en nekklachten, een slechte doorbloeding, stijve gewrichten en spieren en hoofdpijn kunnen worden verholpen door een verbeterde bloedcirculatie en versoepeling van de weefsels (gewrichten, spieren, zenuwbanen en huid).

U wilt het zelf aan den lijve ondervinden? Bel 06-280 815 88 en maak een afspraak.

Meer over het ontstaan van de Thaise massage kunt u hier lezen.