Met een sportmassage wordt de doorbloeding van de spieren gestimuleerd. Afvalstoffen in je spieren worden sneller afgevoerd. Daarmee wordt het herstel van spieren en lichaam bevorderd en worden blessures door overbelasting van de spieren voorkomen.

Bij een sportmassage wordt vrij stevig gemasseerd. Door de stevige aanpak zorgt deze ervoor dat er bindweefsel wordt losgemaakt en knopen uit je spieren worden gehaald. Daarvoor moet er diep in de spieren worden gemasseerd, wat soms niet prettig aanvoelt. De pijn geeft aan dat er iets niet goed zit en juist dat wordt door de masseur verholpen.

Een sportmassage helpt je lichaam sneller herstellen (reactief). Een sportmassage voorkomt overbelasting van spieren en daarmee ook blessures (preventief). Tot slot kan een sportmassage ook spieren activeren aan het begin van een trainingstraject of als je een tijdje minder intensief hebt gesport (proactief).

Een sportmassage is niet alleen geschikt voor sporters. Ook niet-sporters kunnen hier baat bij hebben.

Alisha massage Eindhoven, Thai therapie massage, ontspanningsmassage, combinatiemassage, duo massage, nek massage, schoudermassage, rugmassage, sportmassage, scrubmassage, kruidenstempelmassage, kokosoliemassage

Maak een afspraak

Vul onderstaand formulier in om een afspraak te maken,
of bel direct naar 06-28081588